Ayakkabısı eleştirilince çileden çıkmıştı! Oğuzhan Koç'tan yeni açıklama

Şarkıcı Oğuzhan Koç, ayakkabılarını eleştiren Gossippasta isimli hesabın kullanıcısını ifşalayarak ateş püskürmüştü. Hesabın sahibi olan Çağla Çetin ise Koç'a yanıt vermişti. Ünlü şarkıcı Kocaeli'de sahne aldığı sırada ayakkabı polemiğiyle ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Oyuncu Demet Özdemir ile görkemli bir düğünle evlenen ve mutluluğu 8 ay süren şarkıcı Oğuzhan Koç, geçtiğimiz günlerde giydiği ayakkabılarla ilgili yorum yapan Gossip Pasta adlı Instagram hesabının kullanıcısına ateş püskürdü. Gossip Pasta adlı hesabın kullanıcısını ifşalayan Oğuzhan Koç, Çağla Çetin'e sert sözlerle yüklendi.

HESABIN KULLANICISINI İFŞALADI!

Oğuzhan Koç, hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Göz göze gelsek selam verirken titreyecek insanlar garip mahlasların arkasına sığınarak (ne isim belli ne soy isim belli) hayata hiçbir katma değer üretmeyerek bizlerin paylaşımlarının arasında terlik tayt linki vererek yol bulmaya devam ediyorlar.. sosyal medyanın paraziti bu onursuz, kaçak köçek insanlara prim veren takip eden, fotoğraf çekip kendince paparazzilik yapan herkes en az bu insanlar kadar aşağılıklar. siz yeni dünyanın parazitlerine başarılar. ben ve temsil ettiğim değerler, ürettiklerim, duruşum fikirlerim, bu ucuzluğun en büyük düşmanıyım bundan sonra! Bugünki parazitimiz çağla isimli arkadaş, bakalım yarın kim olacak. hepinize yerinizi haddinizi işe yaramazlığınızı öğretecek biri vardır diye bekliyodum..demek ki benmişim o. hadi bakalım!

Paylaşımının devamında ise Çağla Çetin'e ''Simit sat, onurlu yaşa'' sözleriyle tepki gösterdi.

OĞUZHAN KOÇ'A YANIT GECİKMEDİ!

Gossip Pasta isimli hesabın kullanıcısı olan Çağla Çetin ise Oğuzhan Koç'a yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. 

Çağla Çetin paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Öncelikle bu kadar üzüp sinirlendirdiysem özür dilerim. Ama kimsenin karşısında titremem. Bu zamana kadar sayfamdan kimseye bu şekilde hakaret etmediğim için bu beni dediği gibi onursuz biri de yapmıyor bence. İsmimi soyismimi kendim başka şekilde açıklamayı çok isterdim. Bu şekilde açıklandığı için de yine sizden özür diliyorum. Bana simit sat onurlu yaşa Çağla demiş. Ben eski öğretmenim, simit de satarım limon da tayt da Bana ayakkabısından dolayı yaptığım bu mizah seviyesi yakışmıyorsa bir kadını geçin insana parazit, aşağılık, onursuz, işe yaramaz demek de kendisine hiç yakışmadı. Neyse en azından tahmin edilen, Gossip şu diye iddia edilen isimler çıkmadığım için de bir rahatladık bence Sevgiler"

YENİ AÇIKLAMA YAPTI!

Yaz konserleri devam eden Oğuzhan Koç, Kocaeli'deki hayranlarıyla Jolly Joker sahnesinde buluştu. Şarkılarıyla adından söz ettiren ünlü isim, sosyal medyada gündem olan ayakkabılarıyla ilgili konuştu.

"UZUN ZAMANDIR AYAKKABILARIM ÇOK KONUŞULUYOR"

Müziğin her şeyin önünde olduğunu belirten Oğuzhan Koç, "Beni Instagram'da takip edenler görmüştür. Uzun zamandır giydiğim ayakkabılar çok konuşuluyor, anlamsız şekilde bu konuşuluyor. 'Oğuzhan Koç'un yeni tekerlekleri hayırlı olsun', 'Yaz lastiğine geçmiş' gibi yorumlar. Magazin keyifli tamam ama biz şarkı yazıyoruz. Kâğıt bizde, kalem bizde. Bu gece 20 yıl boyunca yazdığım şarkıları söyleyeceğim, çoğunu biliyorsunuz" dedi.

"BU GECE İSPAT EDELİM"

Ayakkabılarını hedef alan sosyal medya fenomenine ağır sözlerle yüklenen 38 yaşındaki müzisyen, Kocaeli konserinde, "Sizler de bana eşlik ederseniz o zaman ne ayakkabının, ne saçın makyajın, ne de üstümüzdeki gömleğin önemi kalır. Önemli olanın göz göze diz dize şarkı söyleyip, bu duyguyu paylaşmak olduğunu bu gece ispat edelim istiyorum" ifadelerini kullandı.

Süper Loto sonuçları 19 Mayıs 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Süper Loto sonuçları 16 Mayıs 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Altın haftanın son işlem gününe nasıl başladı?
Sonraki Haber