Ayağı kayınca şelaleden düştü, derede boğuldu!

Bursa'da keyifli başlayan gece acı bitti. İnegöl ilçesinde arkadaşı ile birlikte alkol alan bir kişi dengesini kaybedip şelaleden düştü. 8 metre yükseklikten dereye düşen kişi boğularak hayatını kaybetti.

This browser does not support the video element.

Acı olay, saat 22.00 sıralarında Bursa'nın ilçesi İnegöl'de bulunan Cerrah Mahallesi'ndeki şelalede meydana geldi.

Şelalenin başında arkadaşı N.P.(65) ile alkol almaya başlayan İsmail Demiralay (39), bir süre sonra ayağa kalktığı anda dengesini kaybederek aşağıya düştü. Yaklaşık 8 metre yükseklikten dereye düşen adam suda kayboldu.

Arkadaşının düştüğünü gören N.P., durumu jandarma, 112 Sağlık ve İnegöl İtfaiyesi Arama Kurtarma ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekiplerince yapılan aramada dereden çıkarılan İsmail Demiralay'ı gören sağlık çalışanı H.G., arkadaşı olduğunu fark edince büyük üzüntü yaşadı.

Demiralay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü sosyal medya yıkıldı İskenderun'da şimşekler gökyüzünü böyle aydınlattı! Avcılar’da inşaat çalışması sırasında vinç arabanın üzerine devrildi! 79 yıl sonra bir ilk! Menzil şeyhinin oğlu Avrupa'da milyonluk araba ve korumalarla gezdi... Okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı!