Avustralya'nın batısında birbirinden farklı deniz canlıları keşfedildi

Yeryüzünde yaşayan binbir farklı çeşit canlı var ve bilim insanları tarafından her gün yeni bir canlı keşfedilmeye devam ediyor. Dinozorlar devrinden oluşan bölgede keşfedilen, dış görüntüleri herkesi şaşırtan, işte o deniz canlıları....

Avustralya'nın batı kıyısının 2 bin 500 kilometre uzaktaki derinliklerde keşife çıkan deniz biyolagları tarafından bir çok canlı tespit etti. Gözlemler arasında görünümü çok değişik olan ve dış görünüşüyle herkesi şaşırtan deniz canlılarını görünce şaşıracaksınız.

Keşfin ardındaki Victoria Müzesi araştırmacıları, gözlemledikleri canlıların üçte birinin yeni türler olduğunu düşünüyor.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı!