Avustralya'da cinsel ilişki skandalının ardından koronavirüs vakaları patladı...

Avustralya'da koronavirüs (Kovid-19) vakalarında rekor artış yaşandı. Son 24 saatte 549 kişinin yeni tip koronavirüse yakalanması, salgının başladığı tarihten bu yana bir günde kaydedilen en yüksek vaka sayısı oldu. Nisan ayında salgını kontrol altına alan Avustralya’da, Haziran ayı başında yeni koronavirüs vakalarının tespit edilmesinden sonra yapılan incelemede, ikinci koronavirüs dalgasının ardından bir cinsel ilişki skandalı çıktı.

Dünya koronavirüsün henüz ilk dalgasını kontrol altına alamamışken, bazı ülkeler ikinci dalgayla boğuşmaya çoktan başladı. Bu ülkelerden biri de Avustralya.

Avustralya’da son 24 saatte 549 kişinin yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanması, salgının başladığı tarihten bu yana bir günde kaydedilen en yüksek vaka sayısını ortaya çıkartırken, Melbourne kentinde virüse yakalanan 6 kişi daha hayatını kaybetti.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Altın yatay seyirde! İşte 15 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Toz taşınımı ve kuvvetli yağışa dikkat! Tedbirinizi alın...