Avrupa'da işler çığrından çıktı! Yaşlılara 'Vasiyetinizi yazın' çağrısı

Koronavirüs salgını dünyada hayatı durdurdu. ABD, koronavirüs vaka sayısında Çin, İspanya ve İtalya'yı geride bırakırken İsviçre'den şoke eden bir çağrı geldi. İsviçre Yoğun Bakım Tıbbı Vakfı, ileri yaştakilerin vasiyetlerini yazmaları gerektiğini söyledi. İşte koronavirüs salgınında yaşanan gelişmeler...

İnsanlığın ödünü koparan rekor dün gece yarısı kırıldı, dünya üzerinde bir günde 60 bin 829 kişiye corona virüs bulaştığı kayıtlara geçti. Vakalar öyle hızlı yükseldi ki, akşam saatlerinde yarım milyonu geçti ve sabah 532 bine ulaştı. Son 24 saatte 17 bini aşkın testin pozitif çıktığı ABD, 85 bin vakayla Çin'i geçerek corona virüsün dünyada en fazla görüldüğü ülke oldu. Covid-19'un hızla yayıldığı New York'taki vakalar 38 bini bulurken, ikinci sırada ise 6 binle New Jersey var.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü? "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"