Avrupa Erkekler Artistik Cimnastik Şampiyonası’nda hatasız performans

Mersin'de düzenlenen Avrupa Erkekler Artistik Cimnastik Şampiyonası’nda Milli takım, birinci sırada finale yükseldi. Elemeleri başarılı şekilde geçen milli sporcular, hafta sonu yapılacak finallerde madalya mücadelesi verecek.

Mersin'de düzenlenen Avrupa Erkekler Artistik Cimnastik Şampiyonası’nın 2. gününde takımlar, büyükler kategorisinde eleme müsabakaları için podyuma çıktı.

Türkiye Cimnastik Milli Takımı sporcuları Ümit Şamiloğlu, Ferhat Arıcan, İbrahim Çolak, Ahmet Önder ve Abdelrahman Elgamal, atlama tahtası, paralel bar, barfiks, kulplu beygir ve yer disiplinlerinde sergiledikleri hatasız performansları ile dikkat çekti.

Milli takımımız 1.sırada finale yükselirken; Abdelrahman Elgamal yer, halka, atlama masası ve barfiks aletinde, Ahmet Önder yer, atlama masası ve barfiks aletinde, İbrahim Çolak paralel ve halka aletinde, Ferhat Arıcan ise kulplu beygir ve paralel aletinde finale kalma başarısı gösterdi.

Annenin kızına şiddet uyguladığı görüntüler ortaya çıktı! Ömer dizisinde mutlu son! Tüm çiftler evleniyor... Moda dünyasının Oscar'ı Met Gala'ya hazır mısınız?
Sonraki Haber