Avrupa bileti yarışında Başakşehir'den Rizespor'a ağır darbe

Süper Lig'in 33. haftasında Başakşehir, sahasında Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etti. Turuncu-lacivertliler böylece Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürmek adına kritik 3 puanı hanesine yazdırdı.

Başakşehir ile Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 33. haftasında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi ekip 2-0 kazandı.

PELKAS VE BERKAY GALİBİYETİ GETİRDİ

Karşılaşmada Başakşehir, 12. dakikada Dimitris Pelkas ile öne geçerken ilk yarı bu skorla sona erdi. Turuncu-lacivertlilerde son sözü ise 90+4. dakikada Berkay Özcan penaltıdan attığı golle söyledi. Çaykur Rizespor'da Mocsi, Berkay Özcan'ın golü bulduğu penaltıya sebep olduğu için kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Mücadeleyi Başakşehir 2-0 kazandı.

AVRUPA İDDİASI SÜRÜYOR

Bu galibiyetle 5.sıraya yükselen Başakşehir, 4. sırada yer alan Beşiktaş ile arasındaki 2 puanlık farkı korudu ve Avrupa kupalarına katılma yolunda iddiasını sürdürdü.

Türkiye dünyada sayılı ülkeler arasına girdiği anlaşmayı imzaladı! Real Madrid maçı bırakmadı, finale adını yazdırdı! Özlem Öz kimdir? Özlem Öz hamile mi? Dilan Polat ile ilgisi ne?
Sonraki Haber