Avlu Özlem diziden ayrılıyor mu? Onuryay Evrentan kimdir?

Avlu Özlem diziden ayrılıyor mu? Star TV ekranlarının sevilen dizisi Avlu'da yaprak dökümü devam ediyor. Dizide Özlem karakterine hayat veren Onuryay Evrentan'ın diziden ayrılacağı iddiası ortaya atılıyor. Yapımcılar tarafından açıklama yapılmaması sonrasında dizi severler konu ilgili araştırma yapmaya başladı. İşte Avlu Özlem diziden ayrılıyor mu? Onuryay Evrentan kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Avlu Özlem diziden ayrılıyor mu? Dizide Özlem karakterine hayat veren Onuryay Evrentan'ın diziden ayrılacağı iddiası ortaya atılıyor. Yapımcılar tarafından açıklama yapılmaması sonrasında dizi severler konu ilgili araştırma yapmaya başladı. Star TV ekranlarının sevilen dizisi Avlu'da yaprak dökümü devam ediyor. İşte Avlu Özlem diziden ayrılıyor mu? Onuryay Evrentan kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Dizi tutkunlarının vazgeçilmezi olan dizi Avlu, Avustralya dizisi Wentworth'un uyarlaması olarak Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlamıştı. Yayınlanmaya başladığı günden beri ilgi ve merakla izlenen dizi Avlu'nun başrollerinde, Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse yer alıyordu. Uzun süre televizyon dünyasına ara veren güzel oyuncu Demet Evgar, bu dizi ile birlikte ekranlara dönmüştü. Gerek farklı konusu, gerek farklı kişilikler ile dikkatleri üzerine çeken Avlu çok kısa sürede Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi oldu. Her hafta yepyeni bölümleri ile izleyiciyi büyüleyen diziden son zamanlarda bir kaç kişi ayrıldı.

AVLU DİZİSİ ÖZLEM DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

Hülya Gezer ve Şafak Bal'ın yönettiği reyting rekortmeni dizi Avlu'dan bir karakter daha ayrıldı. Cezaevi müdür yardımcısı Özlem Balaban karakterine hayat veren Onuryay Evrentan Atasalihi'nin diziden ayrıldığı açıklandı. Peki Onuryay Evrentan Atasalihi yani müdür yardımcısı Özlem diziden neden ayrıldı? Kendisine özgüveni olmayan yıllardır müdür yardımcılığı koltuğunda oturan Özlem, kontrol hastası olan annesini öldürdükten sonra iyice kafayı yemiştir. Annesinin bu gereksiz tavrı ile sosyal hayattan uzak bir yaşam geçirmiştir. Avlu dizisinin yayınlandığı günden bu yana oyunculuğu ile tam not olan Onuryay Evrentan Atasalihi'nin diziden neden ayrıldığı ise büyük merak konusu oldu.

Müdür yardımcısı Özlem (Onuryay Evrentan Atasalihi) Kimdir?

Aslen Ankara'lı olan Onuryay Evrentan Atasalihi, 1974 doğumludur. Annesi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde Müdür Muavini olarak, babası ise İmar İskan Bakanlığında Genel Müdür olarak görev yapmıştır. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'ne okurken, TRT ekranlarında yayınlanan bir dizi ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Onuryay Evrentan Atasalihi evlidir. Eşi Mehmet Ali Atasalihi bir lojistik firmasında çalışmaktadır. Onuryay Evrentan Atasalihi, Tersine Akan Nehir, Benimle Evlenir Misin?, En Son Babalar Duyar, Kınalı Kar, Pembe Patikler, Baba, Bir İstanbul Masalı, Hırsız Var, Organize İşler, sensiz Olmuyor, Hokkabaz, Kısık Ateşte 15 Dakika, Sağır Oda, Oyun Bitti, Parmaklıklar Ardında, Gölgesizler, Bir Çocuk Sevdim, Halam Geldi, Yasak, Ekonomi Tıkırında, Güvenlik, Emanet, Çanakkale YÜzyıl Mühür gibi yapımlarda rol almıştır.

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber