Avlu 38. bölüm fragmanı izle! Deniz ile Azra aklanacak mı?

Avlu 38. bölüm fragmanı izle! Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Avlu son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Kudret hapishanede Deniz ile Azra'nın muhbir olduğunu söylüyor. Azra tarot kartlarının şifresini çözmeye çalışırken, Safiye felaketin yakın olduğunu söylüyor. Avlu yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. İşte Avlu 38. bölüm fragmanı izle! Deniz ile Azra aklanacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Avlu 38. bölüm fragmanı izle! Azra tarot kartlarının şifresini çözmeye çalışırken, Safiye felaketin yakın olduğunu söylüyor. Avlu yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Avlu son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Kudret hapishanede Deniz ile Azra'nın muhbir olduğunu söylüyor. İşte Avlu 38. bölüm fragmanı izle! Deniz ile Azra aklanacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

AVLU 38. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Avlu 38. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni fragman yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz…

AVLU SON BÖLÜM ÖZETİ: 37. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Melis akşam Oktay’ı evinde ziyarete gelir. Melis kendisini kurtarmak için Oktay’ın her şeyi üstlenmesinin sebebini sorar. Oktay yapması gereken neyse onu yaptığını söyler. Ardından bunca yaşanan şeyden sonra göreve dönüp dönmemekte karasız olduğununsöyler. Melis yaptıkları için ona teşekkür eder.

TOLGA SADIK’I BULUYOR

Tolga, Sadık’ı bulur. Ona kimliğini gösterir. Sadık panikleyerek ne olduğunu sorar. Tolga ona birşeyler gördüğünü bunun doğru olup olmadığını sorar. Sadık gördüğünü onaylar ve “Herif öldürdü adamı, çok fenaydı!” der. Tolga polise neden gitmediğini sorunca korktuğunu söyler. Ardından adamı teşhi,s etmek için onu karakola götürür. Sadık karakolda ifade verir.

KUDRET HERKESİ KIŞKIRTIYOR

Kudret Melis’in semineri için toplanan kalabalığa Deniz ve Azra’nın polis muhbiri olduğunu söyler. Ardından kendisi ile birlikte gelenleri kütüphaneye götürür. Gelenlere polis muhabiri istemediklerini savaşsa savaş diyerek anlaşabileceklerini söyler. Deniz ve Azra’ya polis muhbiri oldukları için tacizler başlar. Deniz ve Azra ne yapacaklarını düşünür.

AZRA’DAN GÖZDAĞI

Bu sırada Özlem yanlarına gelerek Azra’ya radyoya gideceklerini söyler. Azra, konuşmasında asla muhbir olmadığını, kimseyi satmadığını ve vicdanının rahat olduğunu söyleyerek sonra kendisine veya arkadaşlarına bu tür suçlama yapacakların iki kere düşünmelerini söyleyerek gözdağı verir. Kudret Azra’nın konuşmasından sonra “kimi kandırıyor bu” der.

ÖZLEM’İN VİCDAN AZABI

Kudret koğuşunda Veli’yi, arayarak durumları sorar. Veli, Vecdi’nin cesedini bulduklarını Mert’in polise öttüğünü Mert’in bir haltlar karıştırdığını söyler. Azra Özlem ile birlikte koğuşuna dönerken vicdanının rahat olmadığını söyleyerek Zerrin ile ilgili tanık olduğu olayı anlatır. Azra’nın gözleri duydukları karşısında faltaşı gibi açılır.

AZRA KARTLARIN ANLAMINI AÇIKLIYOR

Azra koğuşa gelir gelmez Deniz’den tarot kartlarını ister. Deniz kartları çıkarır. Ona kartları ve kartların kimi ifade ettiğini açıklar. Deniz şaşırmıştır. Azra kartları birileriyle eşlediğini söyler. Sadık’ın eşgalini tarif ettiği kişinin robot resmi Tolga’nın faksına düşer. Resmi gören Tolga “kimsin sen” der.

Zerrin kafasındaki seslerle boğuşurken bir yandan da ölen kardeşini düşünür. Azra, Deniz ve Safiye geçmişte yaşanan olayları düşünerek kartların anlamını çözmeye çalışırlar. Deniz tarot kartlarından geldikleri nokta ile ilgili kafasına takılanları sesli olarak dile getirir. Hala açıklayamadıkları bir şeyler vardır. Safiye her bir kartın anlamının ne olduğunu açıklar.

ZERRİN’İN DENİZ PLANI

Zerrin kafasındaki sesin Deniz ile ilgili sözlerini düşünerek tarot kartlarından birini onun yerine koyar. Deniz’e nefes alma fırsatı vermeden arka arkaya hamleler yapması gerektiğini dile getirir. Deniz ve Azra, Naciye üzerinden giderek olayları çözmeye karar verir.

NECDET ZERRİN İLE KONUŞMAK İSTİYOR

Tolga resmi polis arkadaşlarından birine vererek veri tabanından araştırmasını ister. Zerrin’i arayan Necdet onunla görüşmek istediğini söyler. Deniz ve Azra kahvaltı için koğuştan çıkınca Safiye kartlardan kuleyi eline alır ve yaklaşan bir felaket olduğunu kendi kendine konuşur.

ZERRİN NECDET İLE BULUŞUYOR

Necdet ile Zerrin buluşur. Zerin’e Oktay ile ilgili gelişmeleri anlatır. Oktay ile arkadaş olduklarını söyler. Zerrin endişelenmiştir. zerrin’e ne yapması gerektiğini sorar. Zerrin şimdilik bir şey yapmamasını söyler. Tolga Oktay’ı arar. Tolga Oktay’a moral vrmeye çalışır. Ardından Azra ile görüşmek istediğini söyler.

Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! İzmir'de bugün hava nasıl olacak? Meteorolojiden Ankara için yağmur uyarısı!
Sonraki Haber