Avcılar'da balta ve sopalarla darp edilen aile konuştu!

İstanbul Avcılar'da park yeri bahanesiyle 3 kişi tarafından darp edilen Çakır ailesi konuştu. Bacaklarına baltanın tersiyle aldığı darbeler sebebiyle yürümekte zorluk çeken anne Asiye Çakır, 3 kişi tarafından baltayla dövüldüğü anları anlattı. Asiye Çakır, "Eşimin kafasına vuruyorlar kafası yarılıyor. Şu an eşim yoğun bakımda." dedi.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde park yerini bahane eden Mesut Özçelik, Cemal Özçelik ve Murat Özçelik, Çakır ailesiyle tartışmaya başlamış, tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle 3 şüpheli, anne Asiye Çakır, baba Mevlüt Çakır ve oğul Şerif Atakan Çakır'a balta ve sopalarla saldırmıştı. Aile yaşadıkları korku dolu anları anlattı.

CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! Koç'un oğlu mağlubiyet sonrası çıldırdı! Oyuncuların üzerine yürüdü