Avcılar Kaymakamlığı'nda yangın çıktı

Avcılar Kaymakamlığının en üst katında yangın çıktı. Yangın olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Yangından kısa süre sonra Kaymakam Kemal İnan ve Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır da olay yerine geldi.

This browser does not support the video element.

İstanbul'da bulunan Avcılar İlçe Kaymakamlığı'nda saat 19.15 sıralarında yangın çıktı.

Edinilen bilgilere göre; Kaymakamlığın en üst kat merdiven boşluğu henüz bilinmeyen nedenle yanmaya başladı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

İtfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek alevler büyümeden yangını söndürdü. Olay sırasında herhangi bir yaralanma ve can kaybının olmadığı öğrenildi.

Yangından kısa süre sonra Kaymakam Kemal İnan ve Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.


İHA

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim