Attila Szalai'den Avrupa'ya transferine ilişkin soruya samimi cevap...

Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında 6 Mart Pazar günü sahalarında Trabzonspor'a karşı oynayacakları maçta iyi bir sonuç alacaklarına inandıklarını söyledi. Kasımpaşa maçında attığı son dakika golüyle takımına 3 puanı getiren isim olan Szalai, derbi öncesi de iddialı konuştu. 23 yaşındaki futbolcu Avrupa'ya transferine ilişkin soruya ise samimi bir cevap verdi.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Szalai, Kasımpaşa maçını kazanmanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.

Ligdeki son 3 maçı kazanmalarının önemine değinen 24 yaşındaki oyuncu, "Son maçı kazanmamız elbette bizleri çok mutlu etti. Önemli bir 3 puan elde ettiğimizi düşünüyorum. Son 3 maçta 3 galibiyet aldık ve bu da bizler için memnuniyet verici. Pazar günü oynayacağımız önemli bir maçımız var ve bunun için çalışıyoruz. En iyisini yapmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü?