Atilla Taş Metris Cezaevine sevk edildi...

FETÖ'yü öven ve destekleyen mesaj ve açıklamaları nedeniyle uzun süre cezaevinde tutuklu kalan Atilla Taş, daha sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Taş, cezasının infazı için bugün tekrar gözaltına alındı. İnfaz savcılığında mahkeme kararı yüzüne okunan Taş daha sonra Metris Cezaevine sevk edildi.

Gözaltına alınan Taş’ın Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine götürüldüğü öğrenildi.

Atilla Taş, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) medya yapılanmasına ilişkin davada 'örgüte yardım etmek' suçlamasıyla tutuklanmış ve 14 ay tutuklu kaldıktan sonra serbest kalmıştı.

Taş, 29 kişinin yargılandığı davada, "FETÖ'nün hiyerarşik yapısına dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım etme" suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

Atilla Taş gözaltına alınması sonrası götürüldüğü infaz savcılığında kesinleşmiş mahkeme kararının yüzüne okunmasının ardından Metris Cezaevi'ne gönderildi. 

Taş tahliye edildiğinde, "1 milyon 700 bin takipçim var. Verdiler gazı, verdiler. En son Silivri'yi boyladım." ifadesini kullanmıştı...

Öte yandan Atilla Taş'ı gözaltına alan polislerden bir tanesinin üzerinde "New York" yazan sweatshirt giymesi dikkat çekti.

Merkez’den faiz oranlarıyla ilgili kritik açıklama geldi Balkondan düşen 4 yaşındaki Hilal yaşamını yitirdi Beşiktaş'a hem sportif direktör hem de golcü Leverkusen'den geliyor
Sonraki Haber