Ataşehir'de yakıt tankerinde patlama! Ölü ve yaralılar var...

Ataşehir'de akaryakıt tankerinde kaynak yapılırken patlama meydana geldi. Patlamada yaralanan 4 kişiden ikisi hayatını kaybetti.

This browser does not support the video element.

Son dakika haberi: Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi, Samandıra Caddesi üzerindeki bir dinlenme tesisinde bulunan akaryakıt tankerinde patyama meydana geldi.

2 ÖLÜ, 2 YARALI

Kaynak yapımı sırasında meydana geldiği belirtilen patlamada 2 kişi ölürken 2 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu kaydedildi. Olay yerinde sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İlk belirlemelere göre olayın, tesis içerisinde park halinde bulunan ve depo olarak kullanılan akaryakıt tankerine dış kaynak çalışması sırasında meydana gelen patlamadan kaynaklandığı değerlendirilmektedir. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir" denildi.

Tarihi Mısır Çarşısı'nda korkutan yangın! Yer altından gelen ses korkuttu! Büyük depremin habercisi mi? Düğün konvoyunda havaya ateş açtılar! İşte o anlar... Sedyeden kalkıp doktora saldırdı! Rize ve Trabzon'da Kuzey Işıkları görüntülendi... Servis kiralayan üniversiteliler ile dolmuşçuların kavgası kamerada