ATAK ve SİHA'larla vuruldu: Bakan Yerlikaya, "Şehidimizin kanı yerde kalmadı" diyerek paylaştı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ATAK ve J-SİHA desteğinde icra edilen operasyonda 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı ve görüntüleri paylaştı.

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "2 terörist etkisiz hale getirildi, şehidimizin kanı yerde kalmadı. Van jandarma asayiş kolordumuzca; Şırnak jandarma bölge komutanlığımızın emir ve komutasında, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay ve Şırnak İl Jandarma komutanlıklarımızca; Bestler Dereler bölgesinde ATAK ve J-SİHA desteğinde icra edilen operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirildi." ifadelerini kullandı.

Yerlikaya, "Teröristlerin 7 Haziran’da Siirt-Pervari Doğanköy kırsalında bir jandarmamızın şehit edilmesi, bir jandarmamızın da yaralanması eylemlerini gerçekleştirdikleri belirlendi. Operasyonu gerçekleştiren kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum. Bu Aziz Millet sizlerle gurur duyuyor. Terör sona erene kadar mücadelemiz devam edecek." açıklamasında bulundu.

Gaziantep'te kazanan çıkmadı, puanlar paylaşıldı! Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! Hakan Fidan'dan Gazze açıklaması: Bu son savaş olmayacak!
Sonraki Haber