Asrın felaketinin 6. günü: Hatay'daki yıkım drone ile görüntülendi!

Kahramanmaraş merkezli büyük depremin üstünden 6 gün geçti. En çok etkilenen illerden biri olan Hatay'daki yıkımın vahameti günler geçtikçe daha net şekilde ortaya çıkmaya devam etti. Arama kurtarma çalışmalarının son hızla devam ederken o anlar drone ile kameralara yansıdı. İşte Hatay'ın drone ile çekilen son görüntüleri...

Kahramanmaraş merkezli, Pazarcık ilçesi 7.7 ve Elbistan 7.6'lık büyüklüğünde olan depremler felakete yol açmıştı. Depremlerden en çok ekilenen illerden biri de Hatay'dı. Depremlerin 6. gününde arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyordu. Türkiye'nin dört bir yanından gelen AFAD, itfaiye, jandarma, Emniyet Genel Müdürlüğü, UMKE, 112, madenciler ve belediye arama-kurtarma ekipleri, enkaz altında vatandaşların sağ kurtarılması için tüm güçleriyle çalışırken, ekipler termal kameralarla da sağ vatandaşları tespit etmeye çalışıyor.

Enkaz arama-kurtarma çalışmaları ise drone ile havadan görüntülendi. Görüntülere göre İskenderun'da birçok binanın yıkıldığı, yıkılmayan binaların da büyük hasar aldığı görüldü.

Zuhal Topal'ın kızı Lina büyüdü! Annesinin boyuna yetişti... ABD'den Gazze açıklaması: İsrail savunmasız bırakılmıyor! Emine Erdoğan Nijerya ziyaretinden kareler paylaştı!
Sonraki Haber