Aslı Baykal'dan Muharrem İnce'ye destek: "Cesur yürek..."

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'dan oldukça dikkat çeken bir paylaşım geldi. CHP'den istifa eden Baykal, Memleket Partisi lideri ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye destek paylaşımı yaptı. Baykal'ın paylaşımındaki 'Cesur yürekli Muharrem İnce' ifadesi dikkat çekti.

CHP'den istifa eden ve parti yönetimini çok sert bir dille eleştiren Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, oldukça dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Dün 100 bin imza toplayım cumhurbaşkanı adayı olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye destek mesajı paylaşan Baykal'ın kullandığı ifadeler dikkat çekiciydi.

ASLI BAYKAL'DAN 'CESUR YÜREK MUHARREM İNCE' PAYLAŞIMI

Baykal paylaşımında, "Büyük baskılarla insanların aday olmasının engellendiği ve nereye olduğunu bilmediğimiz bir yöne doğru sürüklendiğimiz bu ortamda aday olan cesur yürek Muharrem İncenin adaylığı hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Borsa İstanbul'da en çok kazandıran, kaybettiren hisse senetleri Onur Yüksek Teknoloji (ONRYT) kaç lot verir, halka arz ne zaman? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı
Sonraki Haber