Jelena Karleusa aşk yaşadığı Vranjes'i çocuklarına doktor olarak tanıttı!

Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa'nın başka bir futbolcuyla Facetime'dan çıplak görüştüğü iddia edilen fotoğraflar Sırp basınında yer almıştı. Karleusa hakkında yeni bir skandal ortaya çıktı.Jelena'nın aşk yaşadığı Vranjes'i evine davet ettiği ve çocuklarına da doktor olarak tanıttığı ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın eski yıldızı Dusko Tosic'in karısı Jelena Karleusa'nın başka bir futbolcuyla Facetime'dan çıplak görüştüğü fotoğrafları Sırp basınında manşetlere çıkmıştı. Informer dergisinin haberine göre Jelena Karleusa, Vranjes'i Tosic'le yaşadığı eve getirdi ve çocuklarına da doktor olarak tanıttı. Derginin ulaştığı detaylara göre; Jelena kocası Tosic'in Çin'de imzalayacağı büyük sözleşmenin ardından Vranjes'e boşanma sözü verdiği iddia edildi.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri