Aşk iddiaları ile gündeme gelmişlerdi! Buray ve Ezgi Şenler ilk kez birlikte görüntülendi: İşte yeni aşıklardan ilk pozlar

Buray ile oyuncu Ezgi Şenler'in adı geçtiğimiz günlerde aşk iddiaları ile gündeme gelmişti. Çıkan aşk dedikodularının ardından Buray ve Şenler, bir davette ilk kez birlikte görüntülendi. Ünlü çift samimi ve neşe dolu halleriyle kırmızı halıda birlikte poz vererek aşklarını ilan etti.

Şarkılarıyla gündemden düşmeyen Buray'ın geçtiğimiz günlerde gönlünü oyuncu Ezgi Şenler'e kaptırdığı iddia edilmişti. Hürriyet'in haberine göre; Buray, dizi seti nedeniyle Bodrum'da kalan sevgilisi Ezgi Şenler'in hasretine dayanamayıp dizi setine gitti ve sevgilisiyle hasret giderdi.

YENİ AŞIKLAR KIRMIZI HALIDA POZ VERDİ

Aşk iddialarının ardından Ezgi Şenler ile Buray, ilk kez birlikte görüntülendi. Elle Style Awards gecesine birlikte katılan ikili, yan yana verdikleri pozlar ile aşklarını ilan etti.

Öte yandan Buray ve Ezgi Şenler, ödül töreninde çekilen romantik pozlarını, kalp emojisiyle birlikte Instagram'da paylaşarak aşklarını gözler önünde yaşadılar.

 
Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' açıklaması: Yalan ve iftira! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... Borsa günü rekorlarla tamamladı!
Sonraki Haber