Aşılamada yeni kampanya! Covid-19 aşısı olana bedava döner!

Almanya'da bir döner firması koronavirüs aşı kampanyasına destek amacıyla Covid-19 aşısı olanlara bedava döner dağıttı. 2 saatlik sürede yaklaşık 80 kişi aşı yaptırdı. "Aşı olana bir döner bedava" sloganıyla düzenlenen etkinlik 3 gün sürecek.

This browser does not support the video element.

Almanya'da döner firması sahibi olan Remzi Kaplan koronavirüs aşısı olanlara bedava döner dağıttı. Kaplan Döner sahibi Remzi Kaplan, "Berlin Eyalet Sağlık Senatörü Dilek Kalaycı ile ortak bir etkinlik yapalım istedik. Döner malum Almanlar tarafından da çok seviliyor. Aynı gün yaptıranlara ücretsiz döner ikramında bulunuyoruz." açıklamasında bulundu.

2 saatlik zaman diliminde yaklaşık 80 kişinin aşı yaptırdığına dikkat çeken Kaplan, "Üç gün sürecek etkinliğimiz boyunca hedefimiz aşısını yaptıran bin 500 kişiye döner ikram etmek." dedi.

Sağlık Senatörlüğü Müsteşarı Martin Matz ise aşı kampanyasına destek olan Kaplan'a teşekkür etti. Covid-19 salgınıyla ancak aşı ile mücadele edilebileceğini anlatan Matz, Berlin genelinde birçok işletme ve kurumun bu tür kampanyalarla aşılamaya destek verdiğini söyledi.

"Aşı olana bir döner bedava" sloganıyla düzenlenen etkinlik 3 gün sürecek. Aşısını yaptıranlar 3 gün boyunca Kaplan'a ait büfelerden ücretsiz döner yiyebilecek.

AA

Turkovac aşısı nasıl elde ediliyor? Aşının içinde ne var? Aşı, PCR ve HES zorunluluğu karşıtlarından balonlu eylem Tüm dünyanın beklediği haberi 'müjde' diyerek duyurdu! Covid-19 aşısı olmamak için ağaca tırmandı Aşı olmayanlara kısıtlama çağrısı yapan Gülbin Tosun aşı karşıtlarının hedefi oldu Karantinada tehlikeli anlar! 2 çocuğuyla kaldığı otel odasını yaktı