Aşı yaptırmayan ilkokul öğretmeni koronavirüse yenik düştü

Kırıkkale'de bir ilkokul öğretmeni koronavirüse yakalandı. Durumu ağırlaşan öğretmen bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. hastalığa yenilen öğretmenin aşı yaptırmadığı öğrenildi.

This browser does not support the video element.

Kırıkkale'de İsmail Üstüner İlkokulu'nda öğretmenlik yapan 55 yaşındaki Tahsin Tunç, Covid-19'a yakalandı.

Durumu ağırlaşan Tunç kaldırıldığı Yüksek İhtisas Hastanesi'nde bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Evli ve 1 çocuk babası 55 yaşındaki Tahsin Tunç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tunç'un vefat haberi, başta ailesi ve yakınları olmak üzere eğitim camiasında büyük üzüntüye sebep oldu.

İlkokul 1. sınıf öğretmeni Tunç'un Covid-19 aşısı yaptırmadığı öğrenildi. Tunç'un cenazesi, Gürler Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yahşihan Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye Tunç'un ailesi ve meslektaşları katıldı.

 İHA

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim