Aşı olmayan doktor koronavirüsa yenik düştü

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Kenan Alioğlu, koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Dr. Alioğlu’nun meslektaşlarının ısrarlarına rağmen aşı olmadığı ortaya çıktı.

This browser does not support the video element.

Kocaeli'de bulunan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı olarak görev yapan Dr. Kenan Alioğlu'nun yaptırdığı Covid-19 testi pozitif çıktı.

Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüğü sırada rahatsızlanan ve durumu ağırlaşan Alioğlu, Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Tedavisine burada devam edilen Dr. Alioğlu daha da ağırlaşınca entübe edildi. Uygulanan tedavilere rağmen kurtarılamayaran Alioğlu, 43 yaşında hayatını kaybetti. Doktorun, meslektaşlarının bütün ısrarlarına rağmen Covid-19 aşısı olmadığı öğrenildi.

İHA

Turkovac aşısı nasıl elde ediliyor? Aşının içinde ne var? Aşı, PCR ve HES zorunluluğu karşıtlarından balonlu eylem Tüm dünyanın beklediği haberi 'müjde' diyerek duyurdu! Covid-19 aşısı olmamak için ağaca tırmandı Aşı olmayanlara kısıtlama çağrısı yapan Gülbin Tosun aşı karşıtlarının hedefi oldu Karantinada tehlikeli anlar! 2 çocuğuyla kaldığı otel odasını yaktı