"Asena yakında Şükran'ın da yarısını isteyecek!"

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'in boşandığı eski eşi Asena Atalay'ın istediği nafaka ve tazminatların yankısı devam ediyor.

Habertürk'ten Esin Övet, Oben Budak, Reşat Balcıoğlu, İpek Durkal, Kadir Kaymakçı, Bülent İpek televizyon programlarında yılan hikayesine dönen konuyu yorumladı.

İşte o ilginç sohbet:

Oben Budak: Herkes biliyor ki Caner Erkin evlenmese, Asena bu kavgayı sürdürmeyecekti. Hırsını bu şekilde çıkarmamalı, aşırı belli oluyor.

Esin Övet: Asena ya bir şeye çok kızdı, ya da Caner evlendiği için kıskançlıktan yapıyor. Tuhaf değil mi? Boşanırken her şey gayet iyiydi. Sonra bir anda mahkemeler, atışmalar... Caner yıllarca sustu ve sonra konuşmaya başladı. Asıl belgelerle konuşmaya başlarsa eski defterler de açılacak. Asena da bunun farkındadır ve ona göre yol alıyordur diye düşünüyorum. Yine de çok çirkin olaylar oluyor.

Reşat Balcıoğlu: Kaçan balık büyük olur. Asena Hanım, Caner ile evliyken milyon dolarlık otomobillerle lüks alışverişler yapıyor, objektiflere gülümseyerek pozlar veriyordu. Ne oldu? Öküz öldü, ortaklık bitti. "Caner'i nasıl kaptırdım" diye hırsından çatlıyor herhalde.

Mal paylaşımında Caner bence karşı dava açmalı ve "Ben evliyken daha başarılı daha verimli bir futbolcu olabilirdim ama eşim Asena yüzünden imajım bozuldu, özel hayatım futbol hayatımın önüne geçti. Fiyatımı düşürdü. Davacıyım ve tazminat istiyorum" demeli.

İpek Durkal: Sosyal medyada biri demiş ki, "Yakında Şükran'ın da yarısını isteyecek..." Çok güldüm ama maalesef durum bu.

Kadir Kaymakçı: Asena Atalay'ın boşanırken aklı neredeymiş? Belki haklılık payı da vardır ama bunları Caner'in Şükran Ovalı'yla mutlu evliliği sonrası yapması akıllara 'kıskançlık' konusunu getiriyor ister istemez. Sanki biraz etrafının gazına geliyormuş gibi hissediyorum.

Bülent İpek: Ne güzel anlaşarak boşanmışlardı ve örnek boşanma diye parmakla gösteriyorduk. Caner, Şükran'la evlenince her şey değişti sanki. Asena nafakayı beşe katlamak istiyor. Şükran'la çocukları olursa, Caner'in mal varlığının tamamını mı isteyecek.

Binlerce kilometre uzağa uçtu Süper Loto sonuçları 28 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları 1 Mayıs 2024! 5+1 Şans Topu sonuçları!
Sonraki Haber