ASELSAN'ın TUFAN'ı başarıyla test edildi!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Müsteşarlığır, TUFAN Elektromanyetik Top Sistemi'nin test atışlarının başarı ile sonuçlandığını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Müsteşarı İsmail Demir, sosyal medya hesabından Aselsan TUFAN Elektromanyetik Top Sistemi'nin test atışlarının başarı ile gerçekleştiğini açıkladı.

Demir, "Geleceğin teknoloji alanlarına çalışıyoruz, EMT de mükemmeliyete doğru 3 koldan yürüyüş TUFAN (Aselsan), Şahi209 (HİZAL) ve SAPAN (SAGE) sistemleri hızla yol alıyor. TUFAN’ın testini başarı ile gerçekleştiren ASELSAN’ı tebrik ederiz" açıklamalarında bulundu.

Geleceğin teknoloji alanlarına çalışıyoruz, EMT de mükemmeliyete doğru 3 koldan yürüyüş TUFAN (Aselsan), Şahi209 (HİZAL) ve SAPAN (SAGE) sistemleri hızla yol alıyor. TUFAN’ın testini başarı ile gerçekleştiren ASELSAN’ı tebrik ederiz. pic.twitter.com/kGAbLhEZBV

5 Mayıs 2024 Pazar TJK at yarışı sonuçları açıklandı! 6 Mayıs 2024 Pazartesi TJK at yarışı programı açıklandı! Yeşilçamın sevilen ismi Serpil Çakmaklı'dan büyük itiraf!
Sonraki Haber