Arzu Sabancı oğlu Hacı Sabancı'nın 'düğün davetlileri' listesinden Şeyma Subaşı'nın adını sildi

Cemiyet hayatının gözde isimlerinden Hacı Sabancı geçtiğimiz yıl Ekim ayında nikah masasına oturduğu eşi Nazlı Kayı ile Çırağan Sarayı'nda düğün yaptı. Çiftin yaklaşık 10 milyon TL'ya mal olan düğününe ünlü isimler akın etti. Düğünde ikilinin yakın dostları Şeyma Subaşı'nın olmaması dikkat çekti. Hacı Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'nın 'düğün davetlileri' listesinden Subaşı'nın adını sildiği iddia edildi. İşte detaylar...

Aralık 2020'de nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı çifti geçtiğimiz yıl Ekim ayında nikah masasına oturmuştu. Pandemi nedeniyle düğünlerini erteleyen çift 25 Haziran’da Çırağan Sarayı’nda gösterişli bir tören organize etti. Nazlı Kayı Sabancı ile Hacı Sabancı, Çırağan Sarayı'ndaki düğünü için ise yaklaşık 10 milyon TL ödedi.

ŞEYMA SUBAŞI DÜĞÜNE KATILMADI


İkilinin görkemli düğünlerine iş ve sosyete dünyasından isimler akın etti. Yılın merakla beklenen düğünüyle ilgili bir detay dikkat çekti. Çiftin yakın arkadaşları Şeyma Subaşı'nın törende olmaması iddiaları beraberinde getirdi.

ARZU SABANCI'DAN OĞLUNUN ESKİ AŞKINA VETO

Takvim Saklambaç'ta yer alan habere göre; Nazlı Sabancı, davetli listesine Şeyma Subaşı'nın adını yazdı. Ancak kayınvalidesi Arzu Sabancı, ortanca oğlu Hakan Sabancı ile kısa bir flört yaşayan Şeyma Subaşı'nı listeden çıkardı.



Hemşire Selen Bilgin'in şüpheli ölümü: Doktor sevgili iddiası! Ali Koç'tan başkanlık başvurusu: İmzaları teslim etti! Meteoroloji'den deprem bölgesi hava tahmin raporu geldi!
Sonraki Haber