Artık siz de Pablo Escobar'ın evinde kalabilirsiniz!

Pablo Escobar, suç tarihine tüm zamanların en zengin, en güçlü ve en acımasız kartel lideri olarak geçmiş bir isim. Sanki yeterince popüler değilmiş gibi bir de Netflix'in başarılı dizisi Narcos dizisi sayesinde iyice ünlendi ve idol haline geldi. Eğer sıkı bir Narcos hayranıysanız Pablo Escobar'ın evinde konaklamaya herhalde hayır demezsiniz! Meksika'nın Tulum kentinde bulunan Quantina Roo, Escobar'ın bizzat inşaa ettirdiği eski malikanelerinden biri. Bu malikane aslında son 10 yıldır boştu ancak yeni sahipleri bu malikaneye restore ettirerek 35 odalı havalı bir butik otele dönüştürmüşler.

Pablo Escobar, suç tarihine tüm zamanların en zengin, en güçlü ve en acımasız kartel lideri olarak geçmiş bir isim. Sanki yeterince popüler değilmiş gibi bir de Netflix'in başarılı dizisi Narcos dizisi sayesinde iyice ünlendi ve idol haline geldi. 

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den