Arsenal ile Manchester United arasında Sacha Boey savaşı! İngilizler Galatasaray'ın kapısında

Galatasaray'ın yıldız sağ beki Sacha Boey için İngiliz devleri Arsenal ve Manchester United transfer savaşına girdi. İki takım da Galatasaraylı Sacha Boey'in transferini bitirmek için birbirleriyle savaş halinde.

Galatasaray'ın yıldız isimleri performanslarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Uzun süredir adı Arsenal'le anılan Sacha Boey'i şimdi de Manchester United istiyor. Banjarmasin sitesi, Kırmızı Şeytanlar'ın savunmada sıkıntılı olduğunu belirterek Boey ile bu sorunu çözmek istediklerini bildirdi. Haberde, "Manchester United'ın, Galatasaray'ın defans oyuncusu Sacha Boey için Arsenal'e rakip olacağı öğrenildi. Kırmızı Şeytanlar yazın savunmanın sağ tarafını güçlendirmekte başarısız oldu" ifadeleri kullanıldı. Arsenal ve M.United'ın 23'lük Fransız sağ bek için ocak ayında teklif yapması bekleniyor.

SACHA BOEY İÇİN İNGİLİZLER DEVREDE

Sezon başında Galatasaray'dan Nicolo Zaniolo'yu kiralık olarak kadrosuna katan Aston Villa ise Kerem Aktürkoğlu'na kancayı taktı. İngiliz basınından Thehardtackle adlı sitede yer alan habere göre; Teknik Direktör Unai Emery, Aktürkoğlu'nu transfer listesine aldı. Kerem Aktürkoğlu, Manchester United maçındaki performansı ile dikkatleri üzerine çekti. Tottenham da 25 yaşındaki hücum oyuncusunu yakından takip ediyor. TemTalk, İngiliz ekiplerinin Sacha Boey ve Kerem Aktürkoğlu için ara transfer dönemini beklediğini iddia etti. Galatasaray ise yıldız oyuncularını ocak ayında bırakma niyetinde değil.

(Akşam)

Türk lirası mevduata uygulanan stopaj oranları değişti TFF Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı! 1 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı!
Sonraki Haber