Arkadaşlarıyla sohbet ederken başından vuruldu!

Kocaeli'de motosikletiyle arkadaşlarının yanında durup sohbet eden şahıs, uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İzmit ilçesinde 34 yaşındaki Alim Kazancı, motosikleti ile eve giderken yolda arkadaşları ile karşılaştı. Arkadaşlarını görünce motosikletini durduran Kazancı, silahlı saldırıya uğradı.

Kimliği henüz belirlenemeyen şahıs ya da şahıslar tarafından ateşlenen silahtan çıkan kurşun, Kazancı’nın başına isabet etti. Kazancı kanlar içerisinde kalırken, olayı gören arkadaşları durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

EKİPLER BOŞ KOVAN ARADI

Kazancı, ilk müdahalenin ardından İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırıldı ve tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis ekipleri olay yerini güvenlik şeridi ile kapatarak inceleme başlattı. Ekipler, duvar diplerinde, park halindeki araçların altında boş kovan aradı. 

Ergin Ataman'dan Galatasaray iddialarına sürpriz cevap! TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan dikkat çeken yeni anayasa sözleri! Ege Denizi'nde gece vakti deprem!
Sonraki Haber