Arka Sokaklar Yeni Sezon Öncesi Şevket Çoruh'tan Kötü Haber!

Arka Sokaklar'da yeni sezon öncesi yine oldukça hareketli saatler yaşanıyor. Yine bir kriz kapıda ve seyirciler çok tedirgin. İşte detaylar...

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'da yeni sezon dört gözle beklenirken, her sezon başı olduğu gibi yine bir kriz patlak verdi. Bu kez krizin başrolünde Şevket Çoruh yer alıyor. 17. sezonuyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Arka Sokaklar'da Mesut Komiser krizi yaşanması seyircileri çok fazla rahatsız etmiş durumda. Aslında Birsen Altuntaş'ın haberine göre Şevket Çoruh'un yeni sezon kadrosunda yer aldığı belirtilmişti. Ancak Çoruh'la henüz anlaşma sağlanamadığı ortaya çıktı.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı!