Arjantin'de yayın saatinde yaşam durdu

Kanal D'nin başarılı yapımlarından 'Sadakatsiz' Türkiye'de olduğu gibi yurt dışında da büyük ilgi ile takip ediliyor. Bu yerlerden biri de Latin Amerika ülkesi Arjantin. Başrollerini Caner Cindoruk ile Cansu Dere'nin paylaştığı dizinin yayın saatinde Arjantin'de adeta hayat duruyor. Cindoruk çok sevildiği ülkenin çok izlenen programına konuk olarak dizi ve kendisi hakkında merak edilenlere cevap verdi.

Türkiye'de dizi sektörü son yıllarda sadece Türk izleyiciye değil aynı zamanda yurt dışındaki seyirciye de hitap eden yapımlara imza atıyor.

Türk dizileri Hindistan'dan Orta Doğu'ya, Avrupa ve Afrika'dan Amerika'ya kadar geniş bir coğrafyada izleyici kitlesine ulaşmış durumda. Bu da dizi sektörünü Türkiye açısından önemli bir ihraç kalemi olarak ortaya çıkardı. Üstelik bu sayede Türk kültürü de yurt dışında geniş bir coğrafya tarafından tanınır kılınıyor. 

ARJANTİNLİLER 'SADAKATSİZ VE CANER CİNDORUK' HAYRANI

Tiyatro kökenli dizi oyuncusu Caner Cindoruk, Sadakatsiz dizisindeki performansıyla sadece Türkiye'de değil yurt dışında da gönülleri fethetmiş durumda.

Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere ile birlikte rol alan Caner Cindoruk, Güney Amerika’da yayınlanan dizilerinden dolayı yurt dışında oldukça tanınıyor ve bir o kadar da seviliyor. Ünlü oyuncu, son olarak Arjantin’in en çok izlenen programlarından birinin canlı yayınına katılarak hakkında merak edilenleri ve diziyle ilgili soruları yanıtladı.

Kanal D’deki ‘Sadakatsiz’in yıldızı Caner Cindoruk Arjantin’in en büyük kanallarından Telefe’de yayınlanan ‘Corta Por Lozano’ programına online bağlantıyla katıldı.

Güney Amerika’da yayınlanan dizileri dolayısı ile Arjantin'den önemli bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu “Pandemiden sonra Arjantin’i ziyaret etmek istiyorum” dedi.

Program sunucusunun “Arjantin’de diziniz yayınlanınca hayat duruyor. Bunu biliyor muydunuz?” şeklindeki sorusuna ise “Bu kadar ilgi olacağını düşünmemiştim. İnanılmaz mesajlar alıyoruz” sözleri ile yanıt verdi.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber