Arif Verimli yıllar sonra içini döktü! Müge Anlı ile yaşadıkları olay yarattı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında geçtiğimiz sezon ayrılan Prof. Dr. Arif Verimli'nin takipçisine verdiği yanıt sosyal medyada olay oldu. Takipçisinin, "Müge Anlı asla sözünüzü bilerek kesmez" yorumuna verdiği cevap skandal yarattı.

ATV'nin gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programının psikiyatristi Prof. Dr. Arif Verimli geçen sezon sürpriz bir şekilde programdan ayrılmıştı. Ayrılık sebebini kişisel tercihler olarak açıklayan Verimli, program arkadaşı Şevki Sözen'le yaşadığı tartışma sonucu ayrılık kararı aldığını söylemişti.

"ARİF VERİMLİ YILLAR SONRA İÇİNİ DÖKTÜ!"

Prof. Dr. Arif Verimli, ayrılığıyla ilgili bir takipçisine verdiği yanıtla tekrar gündeme geldi. Verimli'nin paylaşımının altına bırakılan mesajda "İsteyerek olmamıştır, hocam. Rahmi Bey olsun, Şevki Bey olsun, isteyerek olmamıştır. Mügeciğimin asla sözünüzü keseceğini düşünmüyorum. İnşallah bir araya gelirsiniz." denildi.

"GAYET İSTEYEREK OLDU"

Verimli'nin bu mesaja verdiği yanıt ise "Gayet isteyerek oldu. Bir anda tepki vermedim bu bir birikimdi, sevgiler" oldu.

Ruang Yanardağı hangi ülkede? Ruang Yanardağı nerede? Minibüs şoförleri servis kiralayan üniversitelileri darp etti Yarı finalin ilk maçı: Aston Villa - Olympiakos
Sonraki Haber