Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan evlendi! Düğüne ünlü isimler akın etti

Futbolcu Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan nişanlısı Katre Yırtıcı ile evlendi. İkilinin düğününe aralarında Acun Ilıcalı ile sevgilisi Çağla Altunkaya, ünlü teknik direktör Mustafa Denizli, Mustafa Ceceli ve eşi Selin İmer, Esat Yontuç, Ertem Şener, Hande Gülşen, Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay, Eylem İpek, Bensu Soral ile eşi Hakan Baş, Merve Terim Çetin gibi isimlerin yer aldığı ünlüler de katıldı. İşte Okan Turan ile Katre Yırtıcı'nın düğününden kareler...

Arda Turan'ın oyuncu kardeşi Okan Turan, uzun süredir birlikte olduğu Katre Yırtıcı ile 2021 yılının Aralık ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. İkili dün Hünkar Suyu Korusu'nda gerçekleşen gösterişli bir düğünle dünyaevine girdi.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı!