Arda Turan, Buket Aydın ile 40 programına konuk oluyor! Saat kaçta yayınlanacak?

Arda Turan, Buket Aydın ile 40 programına konuk oluyor! Son dönemde sahada yaptıklarından çok saha dışında yaptıklarıyla gündeme gelen Başakşehir'in futbolcusu Arda Turan, bu akşam yayınlanacak Buket Aydın ile 40 programının konuğu olacak. İnternette ise CNN Türk'te yayınlanacak programın saat kaçta yayınlanacağı merak ediliyor. Peki Buket Aydın, Arda Turan'a ne soracak? İşte program önce tüm detaylar...

Arda Turan, Buket Aydın ile 40 programına konuk oluyor! CNN Türk'te yayınlanacak olan Buket Aydın ile 40 programının bugünkü konuğu Arda Turan. Berkay ile kavgasının perde arkasından, Fatih Terim ile arasındaki gerginliğe, Barcelona sürecinden Başakşehir'e transfer oluşuna kadar birçok konuya açıklık getirecek olan Arda Turan için Buket Aydın'ın hazırladığı diğer sorular da merak ediliyor. Peki Arda Turan'ın konuk olduğu Buket Aydın ile 40 kaçta yayınlanacak? İşte detaylar...

ARDA TURAN, BUKET AYDIN İLE 40 PROGRAMINA KONUK OLUYOR!

Arda Turan, CNN Türk’te ‘Buket Aydın ile 40’ programına konuk oldu.

Barcelona, Galatasaray, Başakşehir, Milli Takım ve özel yaşamıyla ilgili tüm soruları yanıtlayan Arda’nın açıklamaları gündemi belirleyecek...

İşte Buket Aydın'ın Arda Turan'a yönelttiği sorulardan bazıları:

1- Barcelona'da Lionel Messi yüzünden mi ayrıldı? Messi ile hala görüşüyor mu?

2- 'Adam' sözünü neden sık sık kullanıyor? Bu kelime kendisi için ne ifade ediyor?

3- Babasının vefatı nedeniyle başsağlığı dilemek için telefonla aradığı Fatih Terim'le neler konuştu.

4- "İçimde yaradır bu, o kadar büyük bir yaradır ki" sözlerini hangi olay için söyledi?

5- Maçlarda protesto edilince ne hissediyor? Kendisini ıslıklayan taraftarlara hangi mesajı verdi?

6- Barcelona'dan ayrılacağı kesinleşince Galatasaray'dan transfer teklifi aldı mı?

7- Şarkıcı Berkay ile kavgasının perde arkası. O gece aslında neler oldu? Arda'yı esas üzenler kimlerdi?

8- Makedonya milli maçı sonrası Gazeteci Bilal Meşe ile yaşadığı darp olayı nedeniyle pişman mı?

Bütün soruların cevapları bu akşam saat 21.00'de Buket Aydın ile 40'ta.

ARDA TURAN KİMDİR?

Arda Turan, 30 Ocak 1987 yılında, Bayrampaşa, İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Edirnelidir. Annesi yüksel Turan, babası Adnan Turan, kardeşi Okan Turan’dır. Galatasaray altyapısından yetişmiş ve Galatasaray Futbol Takımı'nın kaptanlığını yapmıştır.

Şehremini Lisesinden mezun olmuştur. İstanbul Üniversitesi Spor Akademisi'nde hala öğrenci durumundadır.

Futbol ile genç yaşta tanışan Turan, on iki yaşındayken Galatasaray’ın alt yapısında forma giymeye başladı. Galatasaray’ın PAF takımında dört yıl boyunca forma giyen futbolcu, Türkiye Milli Takımı ile de genç yaşta tanıştı. 2002 yılında, 16 yaş altı Milli Takım gençler kadrosunda kendisine yer buldu ve 2006 yılında Türkiye A Milli takımının kadrosuna girene kadar gençler takımında oynadığı toplam 79 maçta 15 gol atmayı başardı.

Galatasaray PAF takımında (profesyonel altı futbol takımı) dört yıl aralıksız forma giydikten sonra, 2004-2005 sezonu sırasında takımın ana kadrosuna alındı, fakat tecrübe eksikliği yüzünden kendisine çok fazla şans tanınamadı. Tecrübe kazanması için 2005-2006 sezonunda Manisaspor’a kiralanan Turan, burada gösterdiği performans ile Eric Gerets’in dikkatini çekmeyi başardı ve de sonraki sezon için Galatasaray’a geri döndü.

BUKET AYDIN KİMDİR?

Buket Aydın, 1 Ocak 1985 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitiren Aydın, Atilla İlhan'ın şiirleri üzerine yüksek lisans yaptı.

Kadıköy’de bulunan Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursunda eğitim alan Buket Aydın, bir sene bir radyoda haber spikerliği yaptı. Radyo'dan Kanaltürk'e geçiş yapan Aydın, ilk televizyon tecrübesini bu kanalda gerçekleştirdi. Kanaltürk'te spor bülteni ve hafta sonu ana haber bülteni sunuculuğu görevini yapan Aydın, Kanaltürk'ten TRT Türk kanalına geçti.

TRT Türk'te program sunuculuğu yapmaya başlayan Buket aydın, 2011'de NTV'ye transfer oldu. NTV'de haber bülteni sunduktan bir süre sonra "NTV Gece Bülteni Kuşağı'nda" moderatörlük yaptı.

2018 yılında haber sunuculuğu kariyerine Kanal D'de devam eden Buket Aydın, En İyi Haber Spikeri, Anadolu Medya, En İyi Giyinen Kadın Haber Sunucusu, Yılın Kadın Haber Spikeri, Yılın Gece Haberleri Bülteni ödüllerinin sahibi oldu. Kanal D'deki sunuculuğunun yanı sıra CNN Türk'te "40" adında bir sohbet programın sunuculuğunu üstleniyor.

Aynı zamanda Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim görevlisi de olan Aydın, 2013 yılında iş insanı Erce Baykal'la evlendi.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber