Arda Kural neden sokakta yaşayıp şezlongda uyuduğunu yıllar sonra itiraf etti

Bir dönem psikoz teşhisi konan ve 20 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören Arda Kural yaşadığı zorlu günleri anlattı. YouTube'da uzman psikoloh Gökhan Çınar'ın Katarsis programında konuk olan Kural, neden sahilde yaşadığını ve şezlongda uyuduğunun nedenini ilk kez açıkladı. Kural, Emret Komutanım dizisindeki rol arkadaşı Seda Akman ile ilgili de aşk itirafında bulundu. 23 yaşındayken 7 aylık bir evlilik yaşadığını söyleyen Arda Kural tüm bilinmeyenlerini anlattı.

Yaşadığı zor günleri geride bırakıp yeniden ekranlarda yer almaya hazırlanan 40 yaşındaki oyuncu Arda Kural, Katarsis’te Gökhan Çınar’ın konuğu oldu. Psikoz tedavisi gördüğü yıllardan sonra ilk kez tüm yaşadıkları ve duygularıyla kendini açan Arda Kural, hayat hikayesini Gökhan Çınar’a anlattı.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!