Arda Güler'in oynamama sebebi belli oldu

Fenerbahçe altyapısından yetişerek as takıma kadar yükselen ve oynadığı maçlarda gösterdiği performansla rakiplere parmak ısırtan 17 yaşındaki genç oyuncu Arda Güler, adından söz ettirmeye devam ediyor. Genç yıldız yurt dışından dahi bir çok kulübün dikkatini çekmeyi başarıyor. Öte yandan, Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon İsmail Kartal döneminde yıldızı parlayan Arda Güler bu sezon istediği forma şansını bulamıyor. Yeni sezonda Jorge Jesus'un genç yıldızı oynatmama sebebi belli oldu.

Fenerbahçe’de Jorge Jesus, kafasındaki ideal kadroları netleştirirken, bazı futbolcuların ise daha çok çalışması gerektiğini hem öğrencilerine hem de kamuoyuna gösterdi. Portekizli teknik adam, Arda Güler ile ilgili birtakım değerlendirmelerde bulundu. Fanatik'te yer alan habere göre; Arda’yı oyun sistemine uygun bulmayan Portekizli teknik adam fizik olarak yetersiz görüyor.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!