Aracın altında kalmaktan kıl payı kurtuldu

Bingöl’de kontrolden çıkan ve hızını alamayan bir otomobil, ışıklarda bekleyen araçlara çarptı. Kazada 6 kişi yaralanırken o anlar halk otobüsünün kamerasına yansıdı. Kayıtta bir yayanın da son anda ölümden kurtulduğu görülüyor.

This browser does not support the video element.

Bingöl-Muş Karayolu Berti kavşağında, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil, hızını alamayarak kırmızı ışıktan bekleyen araçlara çaptı. Kazada, 5 araçta maddi hasar meydana gelirken 6 kişi de yaralandı.

Olay yerine polis ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken, yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

ÖLÜMDEN KIL PAYI KURTULDU

Öte yandan kaza anı seyir halinde olan halk otobüsü kamerasına yansıdı. Görüntüde, kontrolden çıkan aracın hızla yan yatarak ilerlediği ve ışıkta bekleyen araçlara çaptığı, bir yayanın ise aracın altında kalmaktan son anda kurtulduğu yer alıyor.

İHA

Köpek gibi önce kendini sevdirdi sonra arabaya binip gitmek istedi! Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! Komşusunu arabaya bağlayıp metrelerce sürükledi! müdürü öldüren yabancı uyruklu öğrencinin yeni görüntüleri! Polis ehliyet alkollü sürücü ayakkabı istedi! Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü sosyal medya yıkıldı