Araç camından sokak ortasında art arda ateş etti

Antalya’da asker uğurlama konvoyunda bir kişi etrafı binalarla çevrili sokakta ilerleyen aracın camından sarkarak tabancayla havaya defalarca ateş etti.

This browser does not support the video element.

Koronavirüs vaka sayılarının 55-60 bin aralarında seyrettiği şu günlerde, yasak olmasına karşın Antalya’daki asker eğlenceleri sürüyor.

Son olarak Kepez ilçesi Şafak Mahallesi’nde çekildiği belirtilen görüntülerde, asker uğurlama konvoyunda bir kişinin araç camından dışarıya sarkarak tabancayla havaya defalarca ateş etmesi cep telefonu kameralarına yansıdı.

Etrafı binalarla çevrili sokakta ilerleyen konvoyda, çevredeki vatandaşlara da aldırış etmeyen gencin bu tehlikeli eğlence görüntüsü sosyal medyada paylaşıldı. Konvoydaki araçların eğlence anında sürekli korna bastığı da görüntülere yansıdı. (İHA)

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"