Trabzonsporlu taraftar, Anthony Nwakaeme'nin heykelini dikti

Trabzonsporlu taraftar, bordo-mavili takımın Nijeryalı futbolcusu Anthony Nwakaeme'nin heykelini yaptırdı. Ortahisar ilçesinde benzin istasyonu sahibi olan Mustafa Bulut, takımda en başarılı yabancı futbolcu olarak gördüğü Nwakaeme'yi onurlandırmak için heykelini yaptırma kararı aldı. Yaklaşık 6 ayda bitirilen ve 40 bin liraya mal olan heykel, benzin istasyonunun girişindeki alana yerleştirildi.

Çevreden geçen vatandaşların ve istasyona gelen müşterilerin dikkatini çeken heykeli, ilerleyen günlerde futbolcunun da ziyaret etmesi bekleniyor.

Benzin istasyonu müdürü Hüseyin Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, iş yeri sahibi Mustafa Bulut'un fikri üzerine yaptırılan heykelin insanlar tarafından ilgi gördüğünü söyledi.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları