Yatağa mahkum Yusuf’a, Nwakeme’den kupalı ziyaret

Küçük yaşlarda yaşadığı rahatsızlık sonucu kısmi beyin felci geçiren, buna bağlı olarak 3 yıldır da yatağa bağlı olarak yaşama tutunmaya çalışan Yusuf Şentürk’ü, sadece tepki verip gülümsediği Trabzonspor'un Nijeryalı futbolcusu Anthony Nwakaeme, evinde ziyaret etti.

Akçaabat ilçesine bağlı Darıca Mahallesi’nde yaşayan Yusuf Şentürk, küçük yaşlarda geçirdiği hastalık nedeniyle zaman ilerledikçe yaşam fonksiyonlarını yitirdi. 9 yıl önce trafik kazasından annesini kaybeden, ardından da hastalığı ilerleyip yürüme ve konuşma yetisini kaybeden Şentürk, yaklaşık 3 yıldır yatağa bağımlı yaşıyor. Babası Temel Şentürk’ün (53) de benzer bir hastalığı olan Yusuf’un bakımını, yengesi Nuran Şentürk yapıyor. Sağlıklı olduğu dönemde fanatik Trabzonspor taraftarı olan Yusuf Şentürk, hastalığı bile bu sevdasını unutturamadı. Neredeyse hiçbir şeye tepki vermeyen Yusuf Şentürk, bordo mavililerim Nijeryalı futbolcusu Anthony Nwakaeme’nin oyunu ve gollerinin yer aldığı videolara tepki verip, gülümsüyor.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!