Antalya'da kargo görevlisi otizmli çocuğu dövdü!

Antalya'nın Serik ilçesinde dün evinin önünde oyun oynayan atipik otizmli Kuzey Kaan Saka (10), iddiaya göre cep telefonuyla görüntüsünü çektiği kargo görevlisi tarafından darp edildi. Kargo görevlisi hakkında şikayetçi olan Baba Hakan Saka, özellikle bu durumda olan bir çocuğun bunları yaşamasının kendilerini çok üzdüğünü ifade ederek, "Savunmasız bir çocuk. Bu gece olayın etkisiyle hiç uyumadı. Psikolojisi bozuldu" diye konuştu.

Serik'e bağlı Merkez Mahallesi'nde oturan zabıta memuru Hakan Saka ve Saniye Saka'nın doğuştan atipik otizmli oğlu Kuzey Kaan, dün saat 17.00 civarında evlerinin önünde oyun oynadığı sırada elinde bulunan cep telefonu ile karşı apartmana kargo götüren özel bir firmaya bağlı kargo görevlisinin görüntüsünü çekti.

Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız... Sağanak yağış geliyor...