Antalya'da amatör balıkçıların oltasına takıldı

Antalya’da amatör balıkçıların oltasına camgöz köpek balığı takıldı.

This browser does not support the video element.

Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı Adrasan Tatil Merkezi’nde 3 amatör balıkçı akya cinsi balık avlamak için denize açıldı. Yaklaşık bin 200 metre derinliğe ulaşan balıkçılar oltalarını denize bıraktı.

Bir süre sonra balıkçılardan birinin oltasına camgöz cinsi köpek balığı takıldı. Balıkçılar yaklaşık 1 buçuk saatlik bir çalışmayla balığı su yüzeyine çıkardı. Balıkçılar oltaya takılan balığı gördüklerinde şaşkınlıklarını, “Maalesef yine bir köpek balığı, bayağı büyükmüş. Bu daha da büyük, çok büyük. Şuna bakar mısın. Balığa ve elimize dikkat edelim” sözleriyle dile getirdi.

Balıkçılar, yaklaşık 3 metre uzunluğundaki köpek balığını avlanması yasak bir tür olduğundan ağzındaki oltayı çıkarıp yeniden denize saldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Endişe verici' diyerek açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Milli yas ilan edildi! İRAN CUMHURBAŞKANI REİSİ’NİN HELİKOPTERİ NASIL DÜŞTÜ? İşçi maaşlarını ödeyemeyen belediye başkanından şok hareket Erdal Beşikçioğlu'ndan Melek Mosso karşısında dans "Sen kime parmak sallıyorsun..."