Annesinin odasından sesler duyunca delikten bakan lise öğrencisi dehşet yaşattı!

Ankara'da annesiyle birlikte yaşadığı evinde bilgisayar oyunu oynadığı sırada annesinin yatak odasından gelen sesler üzerine anahtar deliğinden bakan lise öğrencisi Emre Toprak, annesinin yanında tanımadığı bir erkek gördü. Kapıyı tıklattıktan sonra hemen odaya giren Toprak, annesinin sevgilisini 3 yerinden bıçakladı. Emre Toprak hakkında 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Ankara'nın Altındağ İlçesinde annesi Badegül T. ile yaşayan lise öğrencisi 19 yaşındaki Emre Toprak akşam saatlerinde eve geldiğinde annesini, Sevgi isimli arkadaşı ve onun erkek arkadaşı ile birlikte alkol alırken gördü. Odasına giden 19 yaşındaki genç, bilgisayarın kulaklığını takıp oyun oynamaya başladı.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!