Annesi Şahsenem Bacı'nın vefatıyla sarsılan Yavuz Bingöl'den yürek yakan paylaşım

Geçtiğimiz Nisan ayında solunum yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırılan halk ozanı Şahsenem Bacı hayatını kaybetti. 57 yaşındaki müzisyen Yavuz Bingöl annesinin vefatının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yürekleri burktu. Annesini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşayan Yavuz Bingöl'e baş sağlığı mesajları yağdı.

57 yaşındaki müzisyen Yavuz Bingöl'ün, bir süredir Alzheimer ile mücadele eden 79 yaşındaki annesi ve halk ozanı Şahsenem Bacı'dan dün acı haber geldi. Şahsenem Bacı dün sabah hayatını kaybetti.


ANNESİNE BU SÖZLERLE VEDA ETTİ...

Annesinin vefatıyla büyük bir üzüntü yaşayan Yavuz Bingöl acısını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi. Annesiyle çekilen bir fotoğraf karesini sosyal medya hesabından paylaşan Bingöl altına şu notu düştü:


''Canım anam senı kaybetmenin derin üzüntüsü acısı ıcındeyım. ben bende degılım bugün.. bıze çocuklarına her daim iyi olmayı, güzel düsünmeyi, Mert, yiğit , merhametli olmayı ogrettın.. sevgılım anacagım mekanın cennet olsun.. senın yokluğunda Allah bıze sabır İhsan eylesın…. senı çok ama çok ozluyucez ellerınden ellerinden öperim anam.. yattığın toprak Nur olsun rahat uyu canım anam.

Canım annem Şahsenem Bacı’nın cenazesi yarın 16:00’da Karacaahmet Sultan dergahında düzenlenecek törenin ardından, 16 Haziran Perşembe günü Ayvalık Küçükköy camiisinde öğle namazını müteakiben Küçükköy mezarlığına defnedilcektir.''



 

Zuhal Topal'ın kızı Lina büyüdü! Annesinin boyuna yetişti... ABD'den Gazze açıklaması: İsrail savunmasız bırakılmıyor! Emine Erdoğan Nijerya ziyaretinden kareler paylaştı!
Sonraki Haber