Anneler Günü'nde Galata Kulesi'ne şehit annelerinin fotoğrafları yansıtıldı

Beyoğlu Belediyesi, Anneler Günü'nde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan ve şehit annelerinin fotoğraflarını Galata Kulesi'ne yansıttı.

Beyoğlu Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla duygulandıran bir etkinlik düzenlendi. Beyoğlu sokaklarının Zübeyde Hanım, Tenzile Hanım ve şehit annelerinin fotoğraflarıyla donatılmasının ardından akşam saatlerinde ise tüm Türkiye için özel olan annelerimizin fotoğrafları Galata Kulesi'ne yansıtıldı.

EREN BÜLBÜL'ÜN ANNESİNDEN VİDEOLU MESAJ

PKK'lı teröristlerce katledilen Yasin Börü'nün annesi Hatice Börü'nün fotoğrafının da yansıtıldığı programa videolu mesaj gönderen şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül, oğlunun zorluklar içinde büyüdüğünü, onunla gurur duyduğunu kaydetti.

Eren'in dağdan çiçekler toplayıp Anneler Günü'nü kutladığını dile getiren Ayşe Bülbül, bugün de kendisinin çiçek toplayıp Eren'in mezarına giderek "evlatlar gününü" kutladığını anlattı.

DİYARBAKIR ANNELERİ DE UNUTULMADI

Etkinlikte, çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan Diyarbakır annelerinin de fotoğrafları Galata Kulesi'ne yansıtıldı.

Videolu mesaj gönderen anneler, günlerin evlatlarına kavuşmanın hasretiyle geçtiğini belirterek, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

Şans Topu sonuçları 28 Nisan 2024! Bakanlık yeni düzenlemeleri duyurdu 175 milyonluk büyü vurgunu: Sende ölüm büyüsü var
Sonraki Haber