Anne ve 5 çocuğu ölümden döndü

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde bir baba, eve geldiğinde eşi ve 5 çocuğunu hareketsiz halde buldu. Panikleyen baba komşulardan yardım istedi. Sobadan sızan karbonmoksitten zehirlenen yabancı uyruklu anne ile 5 çocuğu ölümün kıyısından kurtarıldı.

This browser does not support the video element.

Yüreklerin ağıza geldiği olay, Sakarya'nın Serdivan ilçesi Köprübaşı Mahallesi'nde meydana geldi.

Aralık Caddesi 4046 no’lu sokakta, F.A. isimli baba, evine geldiğinde eşi ve 5 çocuğunu hareketsiz şekilde buldu. Panikleyerek evden çıkan yabancı uyruklu F.A., komşularından yardım istedi.

Durumu fark eden vatandaşlar, olayı sağlık ekiplerine bildirdi. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlenen anne ve 5 çocuğu ilk müdahaleleri sonrasında Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Anne ve çocuklarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İHA

Polis ehliyet alkollü sürücü ayakkabı istedi! Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü sosyal medya yıkıldı İskenderun'da şimşekler gökyüzünü böyle aydınlattı! Avcılar’da inşaat çalışması sırasında vinç arabanın üzerine devrildi! 79 yıl sonra bir ilk! Menzil şeyhinin oğlu Avrupa'da milyonluk araba ve korumalarla gezdi...