Anne olmaya hazırlanan sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar’dan yurt dışında doğum yapan annelere olay gönderme

HD Group'un veliahtı iş insanı Kaan Demirağ ile geçtiğimiz Şubat ayında hayatını birleştiren ve ilk çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Ender-Gülşah Alkoçlar çiftinin 28 yaşındaki kızları sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar, “Doğumu Türkiye’de mi yapacaksınız?” sorusuna cevap verdi. Bebeğini Türkiye'de dünyaya getireceğini belirten Alkoçlar, ''Türkiye’deki sağlık sistemi; hastaneler, doktorlar, hemşireler hiçbir yerde yok'' şeklindeki açıklamasıyla alkış topladı.

Ender-Gülşah Alkoçlar çiftinin kızları ve usta oyuncu Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, şubat ayında iş insanı Kaan Demirağ ile dünyaevine girdi. Yakında bebeğini kucağına almaya hazırlanan Alkoçlar, yurt dışında doğum yapmayı tercih edenlere ders gibi gönderme yaptı. 28 yaşındaki Aslışah, "Doğumu Türkiye'de mi yapacaksınız?" sorusuna yanıt verdi.

''MİLLETE HAYIRLI EVLATLAR YETİŞTİRMELİYİZ''

Alkoçlar, "Doğumu elbette burada yapacağım! Türkiye gibisi yok. Bu topraklara sahip çıkmalı, vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirmeliyiz. Ayrıca Türkiye'deki gibi doktorlar, hastaneler, hemşireler, ebeler nerede var? Bizim sağlık sektörümüzdeki servis hiçbir yerde yok!" dedi.


Günaydın / İlker Gezici

Borsa günü rekorlarla tamamladı! O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat! Galatasaray'da başkan adayı Süheyl Batum'un listesi belli oldu
Sonraki Haber