Anne karga yavrusunu ve yuvasını böyle korudu

Cerrahpaşa’daki Koca Davut Paşa Camii bahçesinde, yavrularını korumaya çalışan anne karga ile kedinin mücadelesi ilginç görüntüler oluşturdu. Karga, yuvasını gözetlediğini fark ettiği kediyi kuyruğundan çekiştire çekiştire yavrularından uzaklaştırmayı başardı. O anlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

This browser does not support the video element.

Zekası ve kindarlığıyla bilinen kargalarla baş etmenin güçlüğü bir kez daha gözler önüne serildi. İstanbul Fatih’teki Tarihi Koca Davutpaşa Camisi bahçesine bitişik bir apartmanın duvarının üzerine yuva yapan karganın yavrularını avlamak için fırsat kollayan kedi unutamayacağı bir ders aldı. Kediyi fark eden karga yüksek sesle ‘gak’lamaya başladı.



ANNE KARGANIN FENDİ AVA GELEN KEDİYİ YENDİ!

Kedi uzaklaşmayınca da arkasına geçip gagasıyla kedinin kuyruğunu çekmeye başladı. Kedi can havliyle arkasını dönünce karga diğer tarafa geçerek ‘gak’lamaya devam etti. Karga kedinin kuyruğunu burada da gagalamayı ısrarla sürdürünce acıya dayanamayan kedi kaçmaya başladı. Karga, ava gelen kediyi metrelerce kovaladı.



SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel’in cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde anne karganın yavrularını ve yuvasını korumak için kediyle yaklaşık 5 dakikalık mücadelesi görülüyor.

İstanbul Boğazı köpürüyor! Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi... Taksiciden kadın İETT şoförüne saldırı! Tarihi Mısır Çarşısı'nda korkutan yangın! Yer altından gelen ses korkuttu! Büyük depremin habercisi mi? Düğün konvoyunda havaya ateş açtılar! İşte o anlar...