Ankaragücü Mauro Icardi'den sonra Mert Hakan Yandaş için de TFF'ye gidiyor

Galatasaray maçı sonrası Mauro Icardi'nin tribünlere yönelik hareketi sebebiyle TFF'ya başvuru yapan Ankaragücü, Fenerbahçe maçı sonrası da Mert Hakan Yandaş için Türkiye Futbol Federasyonu'nun yolunu tutacak.

MKE Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde ağırladığı Fenerbahçe'nin futbolcusu Mert Hakan Yandaş hakkında sportmenlik dışı hareket yaptığı gerekçesiyle disiplin soruşturması başlatılması için Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvuru yapılacağını duyurdu.

MERT HAKAN YANDAŞ İÇİN TFF'YE GİDİYORLAR

Kulüpten yapılan açıklamada, "27 Şubat 2024 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü-Fenerbahçe müsabakası sonrası Fenerbahçe profesyonel futbolcusu Mert Hakan Yandaş'ın tribünlerimize karşı sergilemiş olduğu profesyonellik dışı hareketleriyle ilgili olarak gerekli disiplin soruşturmasının başlatılması için TFF'nin ilgili kurullarına başvuru yapılacaktır." denildi.

Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin yaptığı açıklamada, "Hem yayıncı kuruluşa hem de sosyal medyada yansıyan görüntüler vardı. Mert Hakan Yandaş'ın taraftarımıza yaptığı saygısızlık söz konusudur. Icardi için başvuru yapmıştık, şimdi de Mert Hakan için başvuru yaptık" ifadelerini kullandı.

İskenderun'da şimşekler gökyüzünü böyle aydınlattı! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' 6 Mayıs 2024 Pazartesi TJK at yarışı sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber