Ankara'da şiddetli bir patlama sesi duyuldu!

Ankaralı bu gece şehrin birçok bölgesinden duyulan şiddetli patlama sesiyle irkildi. Patlamaya ilişkin çeşitli iddialar ortaya atılırken; patlama sesinin sonik bir patlama kaynaklı olduğu, terör saldırısı kaynaklı olmadığı düşünülmüştü. Emniyetten yapılan açıklamada ise, şüpheli bir paket uygulaması yapıldığı ve paketin boş olduğu bilgisi paylaşıldı.

Ankaralı bu gece şehrin birçok bölgesinden duyulan şiddetli patlama sesiyle irkildi.

Patlamaya ilişkin çeşitli iddialar ortaya atılırken; patlama sesinin sonik bir patlama kaynaklı olduğu, terör saldırısı kaynaklı olmadığı düşünülmüştü.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise, şüpheli bir paket uygulaması yapıldığı ve paketin boş olduğu bilgisi paylaşıldı.

İŞTE O AÇIKLAMA:

''Tandoğan - Yüksek Hızlı Tren Garı çevresinde güvenlik önlemleri alınarak, bomba imha uzmanlarımız tarafından şüpheli paket uygulaması yapılmıştır. Yapılan incelemede paketin boş olduğu belirlenmiştir. Vatandaşlarımızın paniğe kapılmaması hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

Eda Nur Gezer'in ölümüne ilişkin soruşturmada yeni gelişme! Otomobil kredileri cep yakıyor! 200 bin TL kredinin ödemesi 795 bin TL Çimento tankeri ile minibüs çarpıştı! Can kaybı 9'a yükseldi...
Sonraki Haber