Ankara'da mide bulandıran olay! Kadınlara uyuşturucu verip fuhşa zorlamışlar...

Ankara'da kaçırdıkları kadınlara günübirlik evlerde zorla uyuşturucu kullandırarak fuhuşa sürükledikleri öğrenilen çete yakalandı. Yapılan büyük çaplı operasyonda gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklandı.

Ankara Etimesgut'ta günübirlik kiralanan evlerde kadınların uyuşturucu madde kullandırılarak zorla fuhuş yaptırıldığı ihbarı üzerine ekipler harekete geçti.

4 AY SÜREN BÜYÜK ÇAPLI ARAMA

Polis ve Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 4 ay süren çalışmada yapılan ara yakalamalarda, 14 kişide 24.35 gram eroin, 14.25 gram metamfetamin, 37.81 gram esrar ve 9 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

EROİN, UYUŞTURUCU HAP, ESRAR...

Operasyonun devamında; Etimesgut, Sincan, Yenimahalle ve Keçiören'de 14 adrese yapılan eş zamanlı baskınlarda; 145 gram metamfetamin, 25 gram eroin, 39 gram toz esrar, 98 adet uyuşturucu hap ve uyuşturucu madde yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Operasyon sonucu, 5 kişi uyuşturucu madde ticareti yapmaktan gözaltına alınırken, 35 kişiye ise uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan işlem yapıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 kişiden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bir kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, bir kişi de savcılık kararıyla serbest kaldı.

(İHA)

İsrail basını yazdı: Netanyahu ve güvenlik yetkilileri arasında sorun! 3 Mayıs 2024 Cuma hutbesi: "Dua, Rabbimize Sığınmanın Sözlü İfadesi" 2 Mayıs 2024 Perşembe TJK at yarışı sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber